Over ons

Partij van de Liefde

Over Partij van de Liefde

David Goedhart: "Partij van de Liefde is nu (najaar 2023) niet meer dan een gedachte, een visie, een poging tot discussie, een aanzet tot verandering. Mocht dit initiatief in goede aarde vallen, dan kunnen we gaan nadenken over het oprichten van een echte partij. Heb jij concrete ideeën hierover, de behoefte om dit gedachtegoed een serieuze kans te geven, laat het ons weten via het contactformulier." 


Het leven is geen gegeven, maar het product van onze keuzes. Onze voorouders steunden de koning, waardoor de monarchie tot bloei kon komen. Latere generaties steunden de politieke partijen, waardoor de parlementaire democratie gestalte heeft gekregen. Onze generatie kan besluiten niet langer ons lot in handen te leggen van een autoriteit buiten onszelf, maar de touwtjes van ons leven in eigen hand te nemen. Doen we dit vanuit het hart, dan scheppen we een liefdevolle samenleving, waarin een ieder vrij en gelijk is en waarin alle rijkdom eerlijk wordt verdeeld. Om een nieuw leven vanuit het hart te kunnen scheppen, dienen we onszelf op te schonen: oude trauma's en vastgeroeste overtuigen helen. Dit is de weg van het hart bewandelen, een weg van bewustwording en persoonlijke groei. Doe je mee?


Initiatiefnemer David Goedhart

Partij van de Liefde is een initiatief van David Goedhart (1965). Hij studeerde Politicologie aan de Universiteit Leiden en was jarenlang communicatieadviseur. Op 11 september 2001 werd hij door de aanslagen in New York wakker geschud, waarna hij zich ging verdiepen in de zin van het leven. Thans is hij schrijver, coach en visionair op het gebied van politiek, maatschappij, tantra en spiritualiteit. Een ontwikkeling van vragen naar antwoorden, van leegte naar vervulling, van gebonden naar vrij, van ongelijkheid naar gelijkheid.


David: "Partij van de Liefde is bedoeld om de impasse rond de politiek - de grote teleurstelling - te doorbreken. Het is niet de oude politiek of niets, het kan ook anders. En dan bedoel ik helemaal anders, een nieuw fundament onder ons bestaan. Door mensen aan het denken zetten en door nieuwe ideeën aan te dragen. Weer hoop geven op een mooiere toekomst. 

Weet, dit is geen luxe maar pure noodzaak. Het oude leven, opgebouwd met ons ego, stort in, een nieuw leven opbouwen vanuit de ziel gaat van start. We zitten middenin in een tijd van grote transitie, of je er nu wel of niet bewust van bent, het is zo. Zij die niet meebewegen met de stand van de universele klok zullen het heel zwaar krijgen de komende jaren. Zij die wel meebewegen kunnen scheppers worden van een nieuwe samenleving: de bezielde samenleving. Wil je meer weten over het einde der oude tijden en het begin der nieuwe tijden, neem dan een kijkje op mijn andere website: www.newcamelot.nl."

Contactgegevens

Partij van de Liefde - Leiden

KvK nr 70775524

BTW nr NL001984797B32

NL96 INGB 0008 6937 60