Over ons

Partij van de Liefde

Over Partij van de Liefde

David Goedhart: "Hoerraaa, Partij van de Liefde krijgt steeds meer steun. Begin 2024 zal de partij waarschijnlijk officieel opgericht worden. Met een statuut en een bestuur. Voel jij de behoefte om ons te steunen, heb jij concrete ideeën, heb je relevante ervaring, stroom jij over van enthousiasme? Laat het ons weten via het contactformulier." 

Het leven is geen gegeven, maar een oneindig proces van verandering. Soms geleidelijk, soms stormachtig. Momenteel raast er een storm over de aarde. Niets blijft onveranderd, alle zekerheden verdwijnen. Wie kan nog genieten van een zorgeloos leven, wie ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet? Het gat tussen rijk en arm is onoverbrugbaar, onze vrijheid staat onder grote druk, zo ook onze gezondheid. Wie redt het nog zonder pillen? Wie voelt zich niet dikwijls eenzaam? Het is daarom tijd om van koers te veranderen. Het leven daagt ons daartoe uit...

Partij van de Liefde zoekt de oplossing in verbinding. Niet verbinden vanuit moeten, maar vanuit willen. Verbinden in vrijheid, waarin geven belangrijker is dan nemen. Alleen redden we het niet meer. Samen de storm trotseren en een nieuw leven opbouwen. Om een nieuw leven vanuit het hart te kunnen scheppen, dienen we onszelf op te schonen: oude trauma's en vastgeroeste overtuigen helen. Dit is de weg van het hart bewandelen, een weg van bewustwording en persoonlijke groei, een weg waarop we onszelf en elkaar weer zullen vinden.

Loop je mee?


Initiatiefnemer David Goedhart

Partij van de Liefde is een initiatief van David Goedhart (1965). Hij studeerde Politicologie aan de Universiteit Leiden en was jarenlang communicatieadviseur. Tot hij op 11 september 2001 door de aanslagen in New York werd wakker geschud, waarna hij zich ging verdiepen in de zin van het leven. Thans is hij schrijver, coach en visionair op het gebied van politiek, maatschappij en spiritualiteit. Een ontwikkeling van vragen naar antwoorden, van leegte naar vervulling, van vast naar vrij, van ongelijkheid naar gelijkheid.


David: "Partij van de Liefde is bedoeld om de impasse rond de politiek - de grote teleurstelling - te doorbreken. Het is niet de oude politiek of niets, het kan ook anders. En dan bedoel ik helemaal anders, een nieuw fundament onder ons bestaan. Door mensen aan het denken te zetten en door nieuwe ideeën aan te dragen. Weer hoop geven op een mooiere toekomst. 

Weet, dit is geen luxe maar pure noodzaak. Het oude leven, opgebouwd met ons ego, stort in, een nieuw leven opbouwen vanuit de ziel gaat van start. We zitten middenin in een tijd van grote transitie, of je er nu wel of niet bewust van bent, het is zo. Zij die niet meebewegen met de stand van de universele klok zullen het heel zwaar krijgen de komende jaren. Zij die wel meebewegen worden scheppers van een nieuwe samenleving: de bezielde samenleving."

Contactgegevens

Partij van de Liefde - Leiden

KvK nr 70775524

BTW nr NL001984797B32

NL96 INGB 0008 6937 60