Over ons

Partij van de Liefde

Over PvdL

Het leven is geen gegeven, maar het product van onze keuzes. Onze voorouders steunden de koning, waardoor de monarchie tot bloei kon komen. Latere generaties steunden de politieke partijen, waardoor de parlementaire democratie gestalte heeft gekregen.

Onze generatie kan besluiten niet langer ons lot in handen te leggen van een autoriteit buiten onszelf, maar de touwtjes van ons leven in eigen hand te nemen. Doen we dit vanuit het hart, dan scheppen we een liefdevolle samenleving, waarin een ieder vrij en gelijk is en waarin alle rijkdom eerlijk wordt verdeeld. Doe je mee?

Oprichter

Partij van de Liefde is een initiatief van David Goedhart (1965). Hij studeerde Politicologie aan de Universiteit Leiden en was jarenlang communicatieadviseur. Thans is hij schrijver, coach en visionair op het gebied van politieke en maatschappelijke ontwikkeling. In 2018 is zijn roman 'De weg naar mijn Ziel' uitgekomen en in 2021 zijn 'Handboek voor de Perfecte Minnaar'.

David: "De Partij van de Liefde is opgericht om de impasse rond de politiek - de grote teleurstelling - te doorbreken. Het is niet de oude politiek of niets, het kan ook anders. En dan bedoel ik helemaal anders, een nieuw fundament onder ons bestaan leggen. Door mensen aan het denken zetten en door nieuwe ideeën aan te dragen. Weer hoop geven op een mooiere toekomst. "

Contactgegevens

Partij van de Liefde - Den Haag

Plein 22

KvK nr 70775524

BTW nr NL001984797B32

NL96 INGB 0008 6937 60