Boeken

Tjeerd Roosjen

In de afgelopen jaren heb ik twee boeken geschreven die jou kunnen helpen in deze spannende tijd. Een roman (Het geheim van mijn ziel) en een wegwijzer voor de eindtijd (Openbaringen van Sananda). Om de inhoud van deze boeken te kunnen plaatsen, moet ik eerst iets zeggen over de wereld waarin wij leven.

Door de vierde dimensie heen
Het leven op aarde speelde zich lange tijd af in de 3e dimensie, een sfeer van dualiteit, van tegenstellingen en strijd, vormgegeven door ons ego: licht & duister, warm & koud, gelovig & ongelovig, man & vrouw, rijk & arm, etc, Het scheppen van tegenstellingen was nodig voor het verkrijgen van pijnlijke levenslessen. Door alle pijnlijke ervaringen konden we groeien in wijsheid, kracht en liefde. Nu mogen we deze harde wereld achter ons laten, we hebben genoeg lessen in dualiteit gehad. Om een liefdevollere wereld te kunnen scheppen in een hogere dimensie, moeten we onszelf eerst helen. Onszelf ontdoen van alle zwaarte. Alle onverwerkte pijn en vastgeroeste overtuigingen moeten daarom overboord. Dit is de helende reis die we door de 4e dimensie maken. En daarover gaat mijn spannende roman, waarin de hoofdpersoon op zoek gaat naar de zin van zijn en hét leven.

De vijfde dimensie
Na de helende reis geraken we in de 5e dimensie, de sfeer van afbraak en leegte, van chaos en twijfel, een sfeer waarin we sinds kort vertoeven. Om niet alleen het contact met de ziel te kunnen herstellen, maar om de ziel helemaal te kunnen belichamen, moet ons strijdende ego geheel worden ontkracht. Hiervoor is de zware tijd nodig waarin we ons thans bevinden, een tijd waarin we onze bewegingsruimte en persoonlijke zelfbeschikking grotendeels zullen verliezen. Het is hierna niet meer mijn menselijke wil geschiedde, maar mijn goddelijke wil, niet meer mijn lagere wil (ego), maar mijn hogere wil (ziel).

Het besef zal moeten doordringen dat de weg van het ego een weg van vernietiging is, een weg die ons uiteindelijk regelrecht de afgrond in leidt. Een afgrond die we alleen kunnen verlaten met behulp van de vleugels van de ziel. Als een feniks die uit haar as herrijst.

Wie door alle heftige gebeurtenissen doordrongen raakt van de noodzaak tot verandering, een drastische koerswijziging, kan mijn wegwijzer naar de hogere en lichtere sferen lezen. Een boek geschreven in klare taal, bedoeld om een ieders ogen te doen openen. Zoete woordjes sussen je in slaap, ferme taal laat je schrikken. En dit is het doel van mijn tweede boek.

Beide boeken heb ik uitgebracht onder een andere naam, de naam van mijn ziel: Ismaël Sananda. 

Het Geheim van mijn Ziel (eBook)

Het eerste boek is een spannende roman over het proces van ontwaken. Na een aantal ingrijpende gebeurtenissen in zijn leven gaat de hoofdpersoon op zoek naar antwoorden: waarom is hem dit overkomen, wat is de zin ervan? Hierbij stuit hij op het bestaan van de ziel. Hij ontdekt dat wij mensen een belichaming zijn van onze onsterfelijke ziel, op aarde gekomen om lessen te leren.

Dit boek is zeer geschikt voor mensen die net ontwaakt zijn en graag antwoord willen hebben op al hun levensvragen. 

Openbaringen van Sananda (eBook)

Het tweede boek gaat over de tijd van nu. Het is een beschrijving van het einde der tijden. Wat staat ons de komende jaren te wachten en hoe kunnen we het beste omgaan met de grootste uitdaging allertijden?

Naast inhoudelijke informatie en opzienbarende onthullingen, staan er ook tal van tips en oefeningen in. Allemaal gericht op het verhogen van je energietrilling, waardoor de poort naar de hogere dimensies openzwaait. 

Beide boeken verkrijgbaar als eBook