Roman

De Weg naar mijn Ziel

De Weg naar mijn Ziel - Tjeerd Roosjen

Het leven beschreven vanuit een hoger (geestelijk) en breder (aarde en mensheid) perspectief

Wij mensen scheppen de wereld waarin wij leven met de keuzes die we elke dag maken. Zijn die keuzes gebaseerd op negatieve gedachten, egoïstische motieven en onstuimige emoties, dan scheppen we, zacht gezegd, een minder prettige wereld. Zijn onze keuzes daarentegen gebaseerd op positieve gedachten, een wij-gevoel en hanteerbare emoties, dan scheppen we een prettige wereld om in te leven. Wijzelf zijn dus verantwoordelijk voor ons leven op aarde. Grote vraag is hoe we onszelf een positieve draai kunnen geven. 

In de roman 'De weg naar mijn ziel' beschrijft Tjeerd dit pad van heling en transformatie.  

Hoofdpersoon Lucas de Wind gaat na enkele pijnlijke gebeurtenissen op zoek naar de zin van het bestaan. Hij ontdekt het grote geheim van de schepping: wijzelf scheppen de wereld waarin wij leven. Zijn wij liefdevol dan scheppen we een liefdevolle wereld, zijn wij niet liefdevol dan scheppen we een wereld vol tegenstellingen en strijd. Willen we een wereld waarin we vrij en zorgeloos kunnen leven, dan zullen we met onszelf aan de slag moeten. Het vlot en spannend geschreven avontuur van Lucas de Wind is daarbij een handige wegwijzer.    

Wie de stap wil zetten naar een liefdevolle wereld, moet zijn hart openen en het contact met de ziel herstellen. Dit is voor nu de opgave. In zijn roman legt Tjeerd op een boeiende en spannende manier uit hoe je dat kunt doen. Voor de één zal het een feest van herkenning zijn, voor de ander een totaal nieuwe levensvisie.  
  • Nederlandstalig
  • ISBN 9789079562008
  • 2018
  • 360 pagina's
  • E-book € 10,00
  • Paperback € 22,50
  • Uitgeverij New Spirit Today

E-book Het e-book (ePub + PDF) komt direct als download beschikbaar na het afronden van je betaling (iDEAL of Paypal).

Paperback ► Bestelling en betaling via de bestelpagina van deze website. Print on demand - levertijd 2 tot 4 werkdagen.

Een vlotgeschreven en aangrijpend verhaal. 
360 Pagina's vol spanning, inzichten en humor. 

"Wij mensen scheppen de wereld waarin wij leven met de keuzes die we elke dag maken. Zolang die keuzes zijn gebaseerd op angst (negatieve gedachten, egoïstische motieven en onstuimige emoties), zullen we nooit een liefdevolle wereld scheppen. Dit verandert zodra we in staat zijn onze keuzes te baseren op de liefde in ons hart... 

De grote vraag luidt: Hoe worden we een liefdevol mens? Onze liefdevolle wijsheid en kracht komen tevoorschijn als we ons hart openen en de verbinding met onze ziel herstellen. Zo worden we zelf het stevige fundament, waarop we een menswaardig bestaan voor iedereen kunnen bouwen.

In de roman 'De Weg naar mijn Ziel' beschrijf ik mijn zoektocht van de afgelopen jaren. Een tocht naar de liefde in mezelf. Daar kwam ik ook het antwoord op de vraag tegen, wie of wat God is. Want wie zichzelf ontdekt, ontdekt het leven en wie het leven ontdekt, ontdekt ook de schepper ervan. De schepper die niet los van ons staat, maar waarmee wij één zijn, wij zijn de schepper, de schepper van ons leven!

Ik hoop dat de beschrijving van mijn spannende bevindingen ook jou zal inspireren het grote avontuur met en in jezelf aan te gaan".

Tjeerd Roosjen

Boek bestellen:

E-book ► Het e-book (ePub + PDF) komt direct als download beschikbaar na het afronden van de betaling (iDEAL of Paypal).

Paperback ► Bestelling en betaling via de bestelpagina van deze website. Print on demand - levertijd 2 tot 4 werkdagen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de achterliggende visie van Tjeerd op mens, samenleving, politiek en zelfs op de schepping, dan is deze roman een echte aanrader. 

Recencies

Tamar A.

"Wat een prachtig boek. Dank je wel, Tjeerd, voor al je mooie inzichten. Ik zal hem aanraden bij al mijn kennissen."

Bas R.

"Nog nooit eerder zoveel wijsheid gelezen in 1 boek. Ik heb hem in delen moeten lezen om alles goed tot me door te laten dringen."

Otto R.

"We hebben het boek in onze leesgroep gelezen. Een uniek boek, was de unanieme mening."

Saskia den O.

"Indrukwekkend en transformerend tegelijk. Mooi hoe er vanuit een hoger perspectief naar het leven wordt gekeken. "

J. van Dijk

"Vlot en spannend geschreven. Er is me heel veel duidelijk geworden. Dank je wel."

Leonoor van B.

"Mijn kijk op het leven zal nooit meer hetzelfde zijn na het lezen van dit boek. Heb er geen woorden voor."